Cases

Succesverhalen van onze klanten

B2BB2C

Marketingtransformatie bij de LiFi Group

De LiFi Group, een pionier in de LiFi-technologiemarkt, vertrouwt op Profi voor een omvattende online marketingstrategie. Door onze geavanceerde aanpak domineren zij de topposities in zoekmachines voor alle relevante zoektermen, wat resulteert in een onophoudelijke stroom van kwalitatieve leads. In de loop van drie jaar hebben wij voor de LiFi Group een indrukwekkende e-maillijst opgebouwd met meer dan 25.000 abonnees, is het organische verkeer jaarlijks minstens verdubbeld, en hebben we meer dan 1800 gekwalificeerde leads en talrijke directe verkopen via organische zoekresultaten gerealiseerd.

B2B

Kentro’s groei met Profi

Profi heeft Kentro, een geavanceerd cloudgebaseerd eCommerce ERP-systeem, ondersteund met een geïntegreerde contentmarketingstrategie en gerichte e-mailcampagnes. Binnen vier maanden realiseerden we een indrukwekkende groei van 35% in leadgeneratie en een verhoging van 26% in de conversieratio van onze e-mailcampagnes. Daarnaast zorgde onze aanpak voor een stijging van 34% in organisch verkeer. Deze verbeterde prestaties hebben Kentro geholpen om hun marktpositie te versterken.

B2B B2C

Versterkte vindbaarheid voor Global KPO

Global KPO, met kantoren in Nederland, het VK, India en Australië, staat bekend als een vooraanstaand bedrijf in outsourcing en staffing. Profi heeft een uitgebreide transformatie van hun online aanwezigheid geïnitieerd door het ontwikkelen van een nieuwe, moderne website die de diversiteit en expertise van Global KPO weerspiegelt. Daarnaast hebben we gerichte outbound mailcampagnes en andere strategieën geïmplementeerd om marketing qualified leads te genereren. Deze geïntegreerde aanpak heeft niet alleen de zichtbaarheid van Global KPO verhoogd, maar ook hun vermogen om kwalitatieve leads aan te trekken aanzienlijk verbeterd.

Ontdek je groeipotentieel

Ben je klaar voor online succes? Vraag vandaag nog je gratis en vrijblijvende analyse aan en ontdek waar jouw grootste kansen liggen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Step 1 of 3