Case: Blokhutboot

Online marketing voor snelle groei

Profi.nl verzorgt voor Blokhutboot.nl al geruime tijd de volledige online marketing. Er wordt onder andere Facebook-adverteren, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie en contentmarketing ingezet om te doelstellingen te behalen.

  Terug naar alle cases

Wil je online groeien? Laten we sparren!

Doelstellingen

  • Verhoging aantal boekingen
  • Vergroten bereik op social media
  • Verbeteren van posities in Google
  • Automatiseren van marketing

Met de Facebook-advertenties is er over een periode van een jaar een ROI van meer dan 1400% behaald

Over Blokhutboot

Blokhutboot is een bedrijf dat unieke blokhutboten verhuurt op verschillende locaties in Nederland. Met een blokhutboot kunnen families en vriendengroepen op een écht unieke manier vakantie vieren in de mooiste natuurgebieden van ons land.

De vraag

Het team achter Blokhutboot wou graag hun online aanwezigheid vergroten en meer uit hun online marketing halen. Er waren al verschillende online kanalen, maar hier kon meer uit worden gehaald. Het doel was om meer mensen te bereiken en de online kanalen uit te breiden en rendabeler te maken.

De oplossingen

Profi.nl heeft de bestaande online kanalen van Blokhutboot uitgebreid en nieuwe kanalen opgezet. Om de doelstellingen te behalen is er onder andere e-mailmarketing, virale marketing, social media advertenties en zoekmachineoptimalisatie ingezet. Ook zijn er unieke acties zoals bijvoorbeeld de Blokhutboot Fotowedstrijd bedacht.

De resultaten

Blokhutboot.nl heeft flink aan bekendheid gewonnen. Met de social media-advertenties zijn tegen relatief lage kosten indrukwekkende resultaten behaald. Alle nieuw opgezette online kanalen zorgen voor consistent meer websitebezoekers en een mooie toename in boekingen. Veel marketingkanalen zijn bovendien geautomatiseerd en schaalbaar gemaakt.

De cijfers

Extra boekingen door social media-advertenties in één jaar tijd

%

Groei van de Facebook-pagina

%

Toename in organisch websiteverkeer

Miljoen unieke personen bereikt op social media

Wil jij net zoals Blokhutboot online groeien?

We vertellen je graag meer over de kansen voor jouw bedrijf. Vul je contactgegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Wil je online groeien? Laten we sparren!