Case: LiFi.co

Doelgerichte website en online marketing

LiFi.co heeft door Profi.nl een nieuwe website laten maken en besteedt een groot deel van de online marketing uit, waaronder social media, zoekmachineoptimalisatie en contentmarketing.

  Terug naar alle cases

Wil je online groeien? Laten we sparren!

Doelstellingen

  • Ontwikkelen doelgerichte website
  • Vergroten bereik op social media
  • Nieuwe marketingkanalen opzetten
  • Automatiseren van marketing

LiFi.co krijgt elke dag vele duizenden impressies op social media

Over LiFi.co

LiFi is een nieuwe communicatietechnologie waarbij lichtbronnen worden gebruikt om data te verzenden. Mede dankzij Profi.nl is LiFi.co in korte tijd erg snel gegroeid.

De vraag

LiFi.co had een nieuwe website nodig en was op zoek naar een online marketing partner. De website moest beter gevonden worden voor relevante zoektermen en LiFi.co wou de zichtbaarheid op social media verbeteren.

De oplossingen

Profi.nl heeft voor LiFi.co een nieuwe WordPress-website gemaakt en daarnaast verschillende bestaande marketingkanalen uitgebreid en nieuwe kanalen opgezet. Er wordt onder andere contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie en social media-adverteren ingezet om te zorgen voor meer naamsbekendheid en meer verkeer naar de website.

De resultaten

LiFi.co is in korte tijd snel gegroeid. Door de advertenties op social media en door de organische social media-inspanningen krijgt LiFi.co dagelijks vele duizenden impressies. De nieuwe website en de SEO-campagnes hebben ervoor gezorgd dat LiFi.co voor vrijwel alle relevante zoektermen op mooie posities in Google staat. Het organisch verkeer is in twee maanden tijd met meer dan 250% toegenomen.

Wil jij net zoals LiFi.co online groeien?

We vertellen je graag meer over de kansen voor jouw bedrijf. Vul je contactgegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Wil je online groeien? Laten we sparren!