Case: Spikes & Sparrow

Webshop met slimme automatiseringen

Profi heeft voor Spikes & Sparrow een WordPress-webshop gemaakt. De webshop is voorzien van verschillende slimme automatiseringen, zoals bijvoorbeeld het automatisch updaten van de voorraad, doorsturen van orders en verkopen via Bol.com.

  Terug naar alle cases

Wil je online groeien? Laten we sparren!

Doelstellingen

  • Geautomatiseerde webshop
  • Meer verkeer naar de website
  • Meer verkopen via webshop

Na livegang van de website is het organische verkeer binnen een paar maanden met maar liefst 200% toegenomen

Over Spikes & Sparrow

Spikes & Sparrow is een internationaal tassenmerk met rond de 1000 verkooppunten in Europa en de Verenigde Staten. Het merk groeit erg snel en daarom was een nieuwe website en webshop nodig.

De vraag

De oude website van Spikes & Sparrow was verouderd, presteerde niet goed in zoekmachines en was lastig bij te houden. Bovendien had deze website geen eCommerce-functionaliteit. De nieuwe website moest het goed doen in Google, beschikken over een webshop en gemaakt zijn met een eenvoudig CMS.

De oplossingen

Profi.nl heeft voor Spikes & Sparrow een WordPress-website gemaakt. Omdat de website het contentmanagementsysteem WordPress als basis heeft is de website gemakkelijk bij te houden. De nieuwe website heeft een koppeling met het warehouse van Spikes & Sparrow waardoor bestellingen automatisch worden doorgestuurd en productvoorraden worden teruggekoppeld naar de website. Ook de verkoop via Bol.com is geautomatiseerd.

De resultaten

De nieuwe website presteert aanzienlijk beter dan de oude website. Het verkeer vanuit Google is in slechts een paar maanden tijd maar liefst verdubbeld. De webshop van Spikes & Sparrow doet het erg goed.

Wil jij net zoals Spikes & Sparrow online groeien?

We vertellen je graag meer over de kansen voor jouw bedrijf. Vul je contactgegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Wil je online groeien? Laten we sparren!