Profi Bestelsysteem

Resultaatgericht bestelsysteem voor restaurants

Het Profi Bestelsysteem is een ontzettend effectief platform waarmee jouw klanten heel eenvoudig kunnen bestellen op jouw website. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

Hét bestelsysteem voor ambitieuze restaurants

Als restauranteigenaar wil je jouw zaak natuurlijk constant laten groeien en nieuwe  mensen aan je bedrijf binden. Je vindt het belangrijk dat klanten eenvoudig bij je kunnen bestellen. Met het bestelsysteem van Profi.nl; zorg je ervoor dat niets je klanten in de weg staat om bestellingen te plaatsen bij jouw restaurant.

Voordelen van het Profi.nl-bestelsysteem

In samenwerking met een partnerbedrijf heeft Profi.nl een uniek bestelsysteem ontwikkeld. Het systeem is qua functionaliteit en uiterlijk te vergelijken met bestelplatforms zoals Thuisbezorgd.nl, maar dan met een aantal grote voordelen:

  • Géén fees voor elke bestelling. Zeker wanneer het om veel bestellingen gaat over langere periodes kan dit je enorm veel geld besparen;
  • Klanten kunnen direct op je website bestellen via een visueel aantrekkelijke widget;
  • Het bestelsysteem wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Omdat het bestelsysteem losstaat van bedrijven zoals Thuisbezorgd.nl en Deliveroo heb je de vrijheid om helemaal zelf in te vullen hoe je het bestelproces wilt laten verlopen. Je kunt zelf bepalen of je bestellingen bij mensen thuis wilt bezorgen. Wanneer je ervoor kiest om niet thuis te bezorgen, kunnen mensen eenvoudig via je website een bestelling plaatsen en deze bij je restaurant komen ophalen.

Over het bestelsysteem

Het Profi.nl-bestelsysteem is erg uitgebreid. Je volledige menu kan er in worden gezet, volledig met sfeerfoto’s, restaurantinformatie, gerechtbeschrijvingen en meer. Mensen kunnen zelf een datum en tijd kiezen voor het afhalen of laten bezorgen van de bestelling. Wanneer mensen een bestelling hebben geplaatst ontvang jij een melding via de app van het bestelsysteem. De app is erg intuïtief en geeft een goed overzicht van alle nieuwe en voltooide bestellingen. Overal is rekening mee gehouden. Zo blijft je bijvorbeeld bij een nieuwe bestelling een melding krijgen via de app totdat je de melding hebt gelezen.

Hoe het werkt

Na een telefonisch (intake)gesprek zetten wij jouw menu in het bestelsysteem. Daarna zetten wij de bestelwidget op strategische plekken op je website. Het is daarnaast ook mogelijk om de bestelwidget te plaatsen op je Facebook-pagina.

Het eenmalige opstartbedrag voor het Profi.nl-bestelsysteem is e147. Daarna betaal je een maandelijks bedrag van e27. Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht als je hulp nodig hebt of als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd aan het menu of het bestelsysteem.

Waarom het Profi.nl-bestelsysteem

Het grote voordeel van het Profi.nl-bestelsysteem is dat het zorgt voor een enorme boost in bestellingen. Wanneer mensen via zoekmachines op jouw website komen zullen ze veel eerder geneigd zijn bij jou een bestelling te plaatsen wanneer je de mogelijkheid biedt om direct eenvoudig en snel online te bestellen. Mensen zullen bovendien vaker bij je restaurant bestellen omdat ze weten dat het bestelproces erg eenvoudig is en ze niet hoeven te wachten bij het afhalen van de bestelling.

Verhoog je omzet en klantretentie met het Profi Bestelsysteem

Met het Profi.nl Bestelsysteem maak je het makkelijk voor je klanten om eenmalig of veelvoudig bij jouw restaurant te bestellen. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Ontvang meer informatie