Profi.nl Chatbots

Chatbots voor klantenservice, marketing en sales

Je kunt bij Profi.nl terecht voor twee soorten chatbots: websitechatbots en Facebook Messenger-chatbots. Beide varianten kunnen worden ingezet voor klantenservice, marketing en sales. Je zult versteld staan van de geweldige resultaten.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

Chatbots die écht werken

Zoveel mogelijk klaarstaan voor (potentiële) klanten is erg belangrijk. In een wereld waarin vrijwel elk bedrijf steeds meer concurrenten krijgt, is het van ongekend belang dat mensen snel antwoord kunnen krijgen op vragen die ze hebben over jouw bedrijf en de diensten en producten die je aanbiedt.

Met een chatbot van Profi.nl heb je voor een laag, maandelijks bedrag een extra virtuele medewerker op het gebied van sales, leadgeneratie en klantenservice. De chatbot helpt met het beantwoorden van vragen, verzamelen van contactgegevens en verkopen van producten en diensten. Profi.nl-chatbots worden altijd volledig op maat gemaakt, maar wel met een bewezen effectieve basis en structuur. Zo weet je zeker dat jouw chatbot het best mogelijke rendement oplevert.

 

Hoe het werkt

Voor een laag, eenmalig bedrag ontwikkelen wij een chatbot die vollledig is toegespitst op je bedrijf en jouw producten en diensten. Om de chatbot te kunnen maken is er niet veel input van jouw kant nodig. Je vertelt simpelweg welke doelen je wilt bereiken met een chatbot en ons team van professionals gaat aan de slag. Wanneer de chatbot is voltooid, plaatsen wij deze op jouw website. De chatbot is zichtbaar op elke pagina van je website en is dus altijd binnen handbereik voor potentiële klanten die vragen hebben of een actie willen uitvoeren.

De chatbot kan worden ingericht op basis van verschillende doelstellingen: klantenservice, leadgeneratie, sales en meer.

 

De kosten

De chatbot kost eenmalig e247 voor de ontwikkeling en daarna e27 euro per maand voor het bijhouden en continue verbeteren en optimaliseren. Belangrijk om te weten is dat wij niet met contracten werken. Voor het eenmalige bedrag ontwikkelt het Profi.nl-team een op maat gemaakte chatbot specifiek voor jouw bedrijf. Nadat de chatbot live staat, voeren wij op een constante basis A/B-testen uit. Dit houdt in dat wij verschillende varianten van de chatbot aan verschillende groepen websitebezoekers laten zien. Vervolgens wordt de variant die het beste presteert er uit gehaald en permanent live gezet.

 

 

Het proces

  1. Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bespreken we je bedrijf en wat je graag wilt bereiken met de chatbot;
  2. Ons team gaat aan de slag met het ontwikkelen van de chatbot op basis van de doelstellingen;
  3. Je krijgt een eerste opzet te zien en vervolgens zijn er drie revisierondes mogelijk;
  4. De chatbot wordt live gezet op je website;
  5. Op een constante basis verbeteren en optimaliseren we jouw chatbot. Ook voor aanpassingen aan de chatbot kun je altijd kosteloos bij ons terecht.

Verbeter je klantenservice en je marketing met een Profi.nl chatbot

Zet chatbots in om je klantenservice te verbeteren, geld en tijd te besparen en meer sales- en marketingdoelstellingen te behalen. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ontvang meer informatie