Social media adverteren

Snel meer merkbekendheid, leads en verkopen

Wanneer social media advertenties op de juiste manier worden ingezet kunnen ze een enorme boost geven aan de merkbekendheid van jouw bedrijf. Daarnaast zorgen sterke Facebook-advertenties voor meer leads, verkopen en omzet. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

Alleen het hebben van goede producten en diensten is niet genoeg om je bedrijf snel te laten groeien. In deze veranderende wereld waarin elk bedrijf steeds meer concurrenten krijgt, is het belangrijk om constant nieuwe potentiële klanten te bereiken en mensen aan je bedrijf te binden. Met Facebook-advertenties is het mogelijk om tegen aantrekkelijke kosten heel gericht in contact te komen (en te blijven) met precies de juiste doelgroep.

 

Mogelijkheden

Je ziet waarschijnlijk regelmatig advertenties voorbij komen wanneer je door je Facebook-tijdlijn scrollt. Dat veel bedrijven met Facebook-advertenties aan de slag gaan is uiteraard niet zonder reden, want Facebook-advertenties kunnen ontzettend effectief zijn als ze op de juiste manier worden ingezet. Met Facebook-advertenties kunnen jouw producten en diensten worden gepromoot bij een heel specifieke doelgroep. Het is mogelijk om te targeten op veel verschillende vlakken. Slechts een paar voorbeelden van targetingopties zijn leeftijd, locatie, opleidingsniveau, functie, koopgedrag en interesses. Deze uitgebreide targetingmogelijkheden, in combinatie met de lage kosten per advertentieweergave, zorgen ervoor dat Facebook-advertenties een enorm hoog rendement kunnen hebben, mits de juiste strategie wordt toegepast.

 

Remarketing

Een erg effectieve vorm van Facebook-adverteren is remarketing. Dit houdt in dat Facebook-advertenties worden getoond aan mensen die al hebben bewezen geïnteresseerd te zijn in je bedrijf of de producten of diensten die je aanbiedt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om advertenties te tonen aan alle mensen die een bepaalde pagina op je website hebben bezocht zonder een concrete actie uit te voeren, bijvoorbeeld hun contactgegevens achterlaten, meer informatie aanvragen of een aankoop doen. Als webshop kun je bijvoorbeeld Facebook-advertenties tonen aan mensen die een product hebben toegevoegd aan hun winkelmandje, maar niet hebben afgerekend. Ook is het mogelijk om door middel van remarketing Facebook-advertenties te tonen aan bijvoorbeeld nieuwsbriefleden of mensen die al ooit eerder een dienst of product bij jouw bedrijf hebben afgenomen.

 

Hoe het werkt

De kosten voor Facebook-adverteren bestaan in principe uit twee delen: de kosten die Facebook in rekening brengt voor de advertenties op hun platform en daarnaast het bedrag dat wij vragen voor het opzetten en beheren van Facebook-advertentiecampagnes. De kosten voor de Facebook-advertenties zelf zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de Facebook-advertentie en de manier waarop mensen reageren op de Facebook-advertenti. De kosten die wij in rekening brengen voor het door ons laten opzetten en beheren van Facebook-campagnes zijn afhankelijk van de ad spend, dit is het bedrag dat aan Facebook-advertenties wordt gespendeerd. Onze management fee is 20%, met een minimum van €350 per maand. Dit houdt in dat als er bijvoorbeeld €2000 per maand wordt geïnvesteerd in Facebook-advertenties, wij een fee van €400 bovenop het advertentiebudget in rekening brengen. In deze lage fee is alles inbegrepen: zowel het maken, beheren en optimaliseren van Facebook-advertenties als het opzetten van landingspagina’s en conversieoptimalisatie. Het bedrag dat wij voor jou aan Facebook-advertenties spenderen wordt natuurlijk geheel in overleg met jou bepaald.

Belangrijk om te weten is dat wij niet met contracten werken. Wanneer je wilt is het dus mogelijk om voor een korte periode in samenwerking met ons uit te proberen of Facebook-advertenties op de juiste manier voor jouw bedrijf kunnen worden ingezet. Door onze vakkundige specialisten weet je zeker dat je het maximale rendement haalt uit het bedrag dat in Facebook-advertenties wordt geïnvesteerd. Om deze reden is het door ons laten opzetten en beheren van Facebook-advertenties ook veel effectiever en uiteindelijk goedkoper dan dit zelf doen.

Bereik nieuwe klanten en verhoog je omzet met Facebook-adverteren

Krijg een voorsprong op je concurrenten. Laat Profi voor jouw bedrijf adverteren op Facebook en bereik op een schaalbare en écht effectieve manier de mensen die er voor jou toe doen. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Ontvang meer informatie