Social media beheer

Meer merkbekendheid, leads en verkopen door een sterke aanwezigheid op social media

Het is van ongekend belang dat je aanwezig bent op de grote social mediakanalen van tegenwoordig. Profi.nl beheert jouw social media en zorgt ervoor dat jouw bedrijf het optimale uit deze online kanalen haalt.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

In deze snel veranderende wereld is het erg belangrijk om zoveel mogelijk in beeld te zijn bij klanten en potentiële klanten. Het aanwezig zijn op social media kan je bedrijf veel nieuwe leads, klanten en naamsbekendheid opleveren. Maar zoals je zelf misschien al hebt ervaren is het creëren van de juiste content voor social media erg tijdrovend en vereist het bovendien veel kennis en ervaring. Voor een laag, maandelijks bedrag kun je de social media-accounts van jouw bedrijven laten beheren door Profi.nl. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier in beeld komt bij jouw doelgroep.

 

Hoe het werkt

Voor een vast maandelijks bedrag beheren wij jouw social media. We creëren de juiste content voor je social media kanalen en zorgen voor zoveel mogelijk engagement. Vanzelfsprekend is alle content op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

De prijs van social media beheer is €87 per maand. Hiervoor krijg je drie unieke, uitgebreide social media posts op twee of meer social media kanalen. Wij plannen berichten minimaal een week van tevoren in. Zo is er tijd om, als je dat wilt, ingeplande berichten eerst goed te keuren voordat ze worden gepubliceerd.

Profi.nl is gespecialiseerd in Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook voor social media-beheer voor andere social media-kanalen zoals Pinterest en Twitter kan ons team je prima helpen.

Bereik nieuwe klanten en verhoog je omzet met social media

Krijg een voorsprong op je concurrenten. Laat Profi.nl voor jouw bedrijf de optimale aanwezigheid op social media verzorgen. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Ontvang meer informatie