Webdesign

Resultaat- en actiegerichte websites en webshops

Je hebt een sterke website nodig om goed te worden gevonden in zoekmachines en nieuwe klanten aan jouw bedrijf te binden. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

Een goede website is enorm krachtig. Een goed ingerichte website zorgt niet alleen voor meer websitebezoekers, maar zorgt er ook voor dat meer websitebezoekers worden omgezet naar leads en uiteindelijk naar betalende klanten. Profi.nl helpt je graag met een op maat gemaakte website of webshop die volledig is ingericht op basis van jouw bedrijfsdoelen. Ons team heeft veel ervaring met het ontwikkelen van doelgerichte websites en webshops die zorgen voor indrukwekkende resultaten.

 

Hoe het werkt

  1. Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bespreken we je wensen voor de nieuwe website en de doelstellingen;
  2. Ons team gaat aan de slag met je website op een subdomein van het in ons bezit zijnde sitedemo.nl, bijvoorbeeld bakkerjansen.sitedemo.nl. Zo kun je gemakkelijk live de voortgang volgen van de ontwikkeling van je nieuwe website en feedback geven die wij direct kunnen doorvoeren.
  3. Wanneer de website naar wens is, wordt deze door ons live gezet op jouw domeinnaam. Indien gewenst is het mogelijk om de webhosting en e-mailadressen door ons te laten verzorgen.
  4. Nadat de website live is gezet kun je altijd bij ons terecht wanneer je vragen hebt of als er iets moet worden aangepast.

 

Kosten

Omdat onze websites altijd maatwerk zijn werken we niet met standaardpakketten, maar doorgaans ligt het bedrag tussen de e700 en e2000. Hiervoor krijg je altijd een unieke website die volledig is ingericht op basis van jouw doelen. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je online aanwezigheid haalt en er zoveel mogelijk websitebezoekers worden omgezet naar leads en klanten.

 

Waarom Profi.nl

Al onze websites en webshops hebben als basis het contentmanagementsysteem WordPress. Hierdoor kun je indien gewenst heel eenvoudig zelf je website aanpassen en bijhouden. WordPress kent nog meer grote voordelen, zoals bijvoorbeeld een goede beveiliging, regelmatige softwareupdates en optimalisatie voor zoekmachines.

Til jouw bedrijf naar een hoger niveau met een doelgerichte website

Blijf je concurrenten een stap voor met een resultaatgerichte website of webshop van Profi. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Ontvang meer informatie